Just nu- Top Model sverige!


Bio med bästis!

Hej på er! hoppas ni mår bra?! :) Han nästan bara precis vakna förens jag fick ett ryck & ville ta mig till träningen så papi va snäll åh körde mig! tog bussen hem ut med hundarna sedan in i duschen, en stund efter kom min saknade bästis till mig, blev fika åh massa snack! vid halv fem tog vi bussen in till stan för att kolla på bio som började kl 6 så han att gå i stan lite innan den började såg filmen
 - En gång i phuket, ganska rolig faktiskt! :)
lyckad dag som sagt! ligger just nu i sängen med laptopen i knät,
haha ett tag sen faktiskt...  -Anyway i måndags blev de att åka till Vallåsen med
mami,papi, min bror och pojkvän för att åka skidor, redigt kul! även min pojkvän som aldrig åkt skidor innan va hur negativ som helst i början men sen slutade med att han till & med åkte upp med liften själv haha lyckat! i tisdag blev de hem till min kusin som fylde år & sen vidare hem till pojken som gjorde god mat! :) ska nog snart ut (i regnet) för att möta upp honom som kanske snart kommer till mig. kommer bilder sen i måndags i slutet av veckan skulle jag tro, aja puss på er!

Bättre vän än dig får man leta låååångt efter!♥


2012-02-19

Hejsan alla! sov hos min pojke inatt, mys! Är iallafall hemma nu har varit ute med mina hundar, duschat osv, hoppas på att min pojkvän ska komma till mig snart oxå!  I fredags fick min ena lilla vovve, Foffen äran att följe med mig till skolan haha, lite roligt faktiskt, han blev en stor favortit för många & redigt duktig va han oxå, vart jag än gick följde han med haha!  sen blev de direkt hem till pojken & självklart fick foffen följe med dit oxå! :) Har även fått åka till doktorn en än gång på grund av att urinvägsinfektionen kommit tillbaka slutade med pencelinen för 2 dagar sen och fick direkt ny igen! inte kul alls hopas verkligen att denna nya hjälper nu!
Imon blir det förhoppningsvis iväg med familjen åh pojken för att åka skidor få se om man följer med bara...
aja blir kanske ett inlägg till senare! Pusssss!


Att ha vetat hela livet vem du är, får mig att bli blind för den du är idag!

Alla ♥ dag!

Hej sötnosar!  hoppas ni alla hade en mysig alla ♥ dag igår!? :) , de hade iallafall jag min fina pojkvän kom hit med en jättefin ros & ett urgulligt kort och så fick jag en miljon pussssar, kunde inte bli bättre!

- Idag va de första dagen på praktiken för både mig& Felicia, fick klippa först Emma som va min hårmodell sen klippte jag även Felicia som blev jätte fin! Aja fick bara bli ett kort inlägg idag bara för att hålla mig lite uppdaterad ändå, ska nog ta &kolla film sen sova imon äre skola igen, inte långt kvar till sportlovet iallafall skönt de! Pusss på er!


Mobilbloggning

Hej på er! Seg bloggning igen, I know!
anyway, i onsdags blev de skolan för mig, & senare på kvällen blev de vidare till doktorn & fick redan på att jag hade urinverksinfektion & hade antagligen haft de i 5 dagar innan jag fick reda på de, så nu går jag på pencilin så det börjar bli bättre iallafall, tur de!
Igår blev de iallafall in till stan med Felicia en stund efter skolan
& sen hem till min pojke!
Har varit med Mami på e-stop en stund så nu väntas det städning, mitt rum är typ katastrof så de behövs verkligen!
Senare blir de att vara med min pojkvän, mysigt! :) puss på er!


Gonatt mina sötnosar!

~Med detta inlägget säger jag godnatt!
Känner mig Mke piggare efter att har varit och tränat i lite mer en än timma, det piggade verkligen upp mig, va nog vad jag behövde! Efter träningen blev de hem åh in i duschen, en stund efter kom min pojkvän till mig, gjorde pannkakor &han fixade eget istea! ;)
Åkte hem till honom en stund sen och tog även med min foffen som fick träffa hans hund & de gick super måste jag säg han är inte den som brukar gå ihop med andra hundar men de funkade faktiskt! Kom hem för ngn timma sen och fick hjälp utav pappa på mitt "islam&judendom" arbete som vi ha i religionen, skönt att ha börjat med de nu har bara lite mer än halva kvar sen renskriva oxå! Aja de fixas mer imon på de! Imon gäller de även skola för mig ska krypa ner i sägen, slå på en film & sedan försöka sova, hörs mer imon Pusss!


Mot gymmet!

Ska ta mig mot bussen när som helst, sen blir de träning. Få se hur Mke man klarar av idag eftersom jag igentligen inte mår bra, hoppas på att träningen kan pigga upp en lite iallafall, Ciao!


2012.02.07

Godmorgon på er! Hoppas ni mår bra, själv har man varit hemma igår och stanna hemma idag oxå, vet inte redigt vad de är för fel mår illa imellan åt & huvudvärk osv.. Aja får hoppas de går över iaf! Funderar på att åka och träna nu på förmiddagen så man blir lite piggare de skadar ju aldrig, tror de får bli så! Sen hem och plugga lite.
Anyway bloggar nog mera sen Pusss på er!


Att en blick kan säga så mycket!


haha 100% true!
hur mke stämmer de in på er?


Andra februari tvåtusentolv!

Hejsan sötnosar!♥

Hoppas ni alla mår bra?! :)
Vet att de har blivit väldigt dålig bloggning så senaste men
ska försöka hålla mig uppdaterad så mke jag kan!

-Anyway, igår blev de stan med Helen efter skolan
fick med mig lite nya smycken hem,
(kan lägga upp bild imon eller ngt om ni vill de?) han även med en fika på Hello, 
Efter stan han jag bara precis hem så kom Amanda och hämtade mig
sen blev de träning som gällde för oss!  Idag har jag bara varit i skolan sen blev de
hem till min fina pojkvän & sendan hem till mig!
aja få se om de blir ett till inlägg eller inte,
klockan börja bli sent och jag har skola imon,
puss på er iallafall! :)


RSS 2.0